Compleet, praktisch en persoonlijk.

Wij bieden een praktische oplossing waarmee we medewerkers uit het hoger kader door middel van personal branding helpen hun authentieke merk in kaart te brengen. Met ons complete personal branding traject op maat, bieden wij persoonlijke begeleiding en loopbaancoaching, persoonlijk financieel inzicht, personal branding en presentatievaardigheden voor mensen die een transitie doormaken in hun loopbaan. We helpen je aan je merk op weg naar nieuw werk. Uiteraard met de mogelijkheid begeleid te worden bij sollicitaties. Zo kun je goed voorbereid en vanuit je eigen kracht op weg naar de nieuwe stap in je carrière.

Wij streven een vertrouwensrelatie na, want life changing event zoals het verliezen van je baan of op een kruispunt in je leven staan, verdienen echte aandacht. Daarom word je bij alle modules en tussentijds doorlopend bijgestaan door een trusted advisor. Per module sluit een specialist aan, zodat we je optimaal kunnen begeleiden en expertise kunnen bieden. Afhankelijk van het aantal modules wat je afneemt, bouwen we een team van twee tot vijf mensen om je heen.

Personal branding is voor iedereen relevant.

Naast het complete traject zijn onze modules ook los af te nemen. Wij werken met een groep zelfstandig ondernemers, waardoor wij zeer flexibel zijn. Wij denken graag mee met het oplossen van jouw persoonlijke merkvraagstuk. Of met het merkvraagstuk van je personeel. Dit kan op basis van individuele begeleiding, in groepen of als onderdeel van bijvoorbeeld een opleidings- of outplacement traject.

Het belang van personal branding wordt steeds groter. Naast je ‘hard skills’, zijn je ‘soft skills’ over het algemeen even belangrijk. Voor verreweg de meeste functies misschien zelfs wel het belangrijkst. Wat maakt dat iemand voor jou kiest en niet voor iemand anders die op papier hetzelfde kan als jij? Kijk maar eens naar wat maakt dat jij voor iemand kiest. Belangrijk toch, personal branding?

Referenties

“In een periode waarin alles onduidelijk was, gaf Mirjam mij inzicht en vernieuwde energie. Door in mij te geloven en me op een professionele en vooral respectvolle manier te confronteren en inspireren, heeft zij ervoor gezorgd dat ik in beweging ben gekomen. Mirjam heeft het vermogen mensen te zien en wat in hen verscholen is zichtbaar te maken.”

Linda Kalse, eigenaar Make or Brake

“Door de methode van Welmoet, krijg je een completer beeld van wie je bent en hoe je jezelf nog beter profileert. Het heeft me enorm geholpen bij het krijgen van opdrachten.”

Joost, eigenaar Binniq

“De wijze waarop Rob en Mirjam mij hebben geholpen bij het formuleren van mijn Personal Brand, heb ik als bijzonder prettig ervaren. Hun authentieke en wat onorthodoxe benadering heeft mij verrassende inzichten gegeven die ik als waardevolle bagage meeneem naar de volgende stap in mijn carrière.”

Ester, manager PwC
Contact