Mirjam Wolder – Eigenaar Welmoet

Trusted advisor
Merk Waardig Mens

Mijn carrière heeft zich met name ontwikkeld binnen de reclame- en marketingcommunicatiewereld. Ik weet hoe je merken bouwt, merken laadt en mensen beweegt tot de aankoop van een product, dienst of merk. Daarbij is het uiterst belangrijk het onderscheidende, authentieke en eerlijke van het product te benadrukken. Dit wil je bij het verkopen van jezelf toch ook? Ik weet hoe je dat kunt doen.
Naast mijn communicatiewerk ben ik vanuit eigen behoefte en interesse professioneel betrokken geraakt bij Human Sense voor het begeleiden van persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Hier pas ik diverse beproefde denkmodellen zo toe, dat mensen het beste uit zichzelf en hun relaties weten te halen. Ik ben gedegen ervaren in persoonlijke begeleiding.

Doordat deze twee werelden bij mij samenkomen, ontstaat een unieke combinatie waarmee ik het verschil kan maken voor mensen in een tijdelijk lastige positie.

En ook ik heb vaak mensen om me heen gezien die zichzelf niet de kans geven een volgende stap te zetten. Door mijn merkenwerk en mijn mensenwerk in elkaar te schuiven, kan ik mensen naar die volgende stap toe bewegen. Ik help ze verder door hen met persoonlijke aandacht voor hun situatie inzicht te geven in hun merk op weg naar nieuw werk. Daarbij is niets menselijks mij vreemd. Om met Churchill te spreken: “Succes is het vermogen om te falen zonder daarbij je enthousiasme te verliezen.”

Overige teamleden

Rob Benjamens

Lees meer

Fred Moolhuijsen

Lees meer

Carla van de Wetering

Lees meer

Bianca Wateler

Lees meer

Wilbert Linnemans

Lees meer