Persoonlijke Begeleiding

Welmoet betekent wilskracht en moed.

Eigenschappen die je goed kunt gebruiken wanneer je op zoek gaat naar je onderscheidende waarden. En wanneer je in geval van baanverlies je eventuele woede en wanhoop om gaat buigen naar waardigheid. Het rouwproces bij baanverlies wordt vaak onderschat. Je verliest niet alleen je baan, maar ook je positie, je identiteit, je collega’s en wellicht verschuiven er in je privéleven ook allerlei zaken. Aan dit alles besteden wij aandacht. Ook wanneer je om andere redenen met personal branding aan de slag wilt en hierbij ondersteuning wilt in de vorm van jobcoaching. Wij werken op vertrouwelijke basis en oplossingsgericht.

Tijdens het traject word je daarom voortdurend bijgestaan door een vaste trusted advisor. Als vertrouwelijke gesprekspartner en professional op veel fronten. Per module sluit een specialist aan, wij werken dus twee op één. Voor optimale aandacht en interactie.

Gezien de intensiteit en de vertrouwelijkheid van het traject, is het van belang dat het klikt. Om een ontspannen en gelijkgerichte kennismaking te bevorderen, vindt het eerste gesprek daarom in principe plaats tijdens een wandeling in de buitenlucht in de omgeving van Vreeland. En als je geen buitenmens bent: in een gerieflijk kantoor.

Het kennismakingsgesprek is een vast onderdeel van het traject of van de losse modules. Hier stemmen wij de wensen en verwachtingen met elkaar af en nemen we het traject met elkaar door. De persoonlijke gesprekken vinden vervolgens naar behoefte ook los van de modules plaats. Dit kan indien gewenst ook buiten de reguliere werktijden. Op kantoor, op locatie, in de buitenlucht, telefonisch of via Skype. In geval van nood is de trusted advisor zo mogelijk tijdelijk 24 uur per dag bereikbaar.

Overige modules

FINANCIEEL INZICHT

Lees meer

PERSONAL BRANDING

Lees meer

PRESENTATIEVAARDIGHEDEN

Lees meer